2011. április 17., vasárnap

Dominó délután a Dózsában

Izgalom, egy kis feszültség, egymásra figyelés és rendkívüli kreativitás volt jellemző a 04.14-ei rendezvényre. Veress József Igazgató Úr bevezetője, a szabályok ismertetése után hat veszprémi csapat indult ezen a versenyen. A célja ennek a rendezvénynek az egyik főszervező Kishalminé Ágfalvi Andrea szerint, hogy ösztönzi a tanulókat a csapatmunkára, türelmes alkotásra, a térben látás fejlesztésére és pozitív módon befolyásolja a szabadidős tevékenységet.

A Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola „Kujtorgatók” nevű csapata egy horgászbotot rakott ki dominókból emléklappal jutalmazták.

A „Szuper-domi-dominó” csapat szintén a Szilágyiból egy pingvint rakott ki, amelyik a napsütésben áll, emléklappal és ajándékokkal lett az a munka jutalmazva.

A negyedik helyezett a „Cholnoky Dominósok” a Cholnoky Jenő Általános Iskola 3. évfolyamos tanulói egy zászlót raktak ki, miután eldőlt az összes dominó ez lett a magyar zászló. Sok szép ajándékot és oklevelet kaptak.

A harmadik helyezett csapat a „Dominókirályok” a Báthory István Általános Iskola diákjai egy fát raktak ki (a Föld napjához kapcsolódóan). Ezt a fát egy buldózer (játékautó) kidöntötte pedig ott volt egy stop tábla, ami arra figyelmeztetett, hogy a fákra szükség van az oxigén dús levegő miatt és azok a fák még élni akarnak, mint mi is. A gép nem kímélte a fát, a dominók eldőltek pedig a fa most akart virágba borulni.

A második helyezett „A nagy hármas” Dózsa György Iskola diákjai. Egy állatkertet raktak ki nagyon sok állattal, szép környezetben. Engem a kerítés egy hatalmas körtérre emlékeztetett és hibátlanul működött a dominók eldőlése.

Az első helyezett a „Szivárvány” csapat a Kozmutza Flóra Iskola diákjai. Ők össze tudták hozni a déli sarkot az északival a jeges medvét a pingvinekkel. Nagy mennyiségű dominóval dolgoztak miután hibátlanul működött, teljes összhangban, csendben dolgoztak, mindenki tudta a dolgát. Én személy szerint nagyon gratulálok a három fiúnak és felkészítőiknek.

Remélem jövőre már annyi gyerek jön el a Dominó napra, hogy a 4 tornaterem is kevés lesz.

Bakonyiné Major Mária

3.c osztályos diák Anyukája

Nincsenek megjegyzések: