2008. március 25., kedd

Ki mit tud?

Iskolai szavalóverseny
Mi sem bizonyította jobban a "Kicsi a bors, de erős" mondást,mint iskolánk március 17-i rendezvénye, mely a legjobbakat volt hivatott kiválasztani az alsósok közül a megyei "Ki mit tud ?" versmondó versenyére.
A közel harminc apróság rendkívül erős mezőnyt képviselt a dózsás válogatón.
A néhány soros verstől az egész nagy terjedelműig hallhatott a zsűri produkciókat , az olvasni most tanuló ( de nagyon talpraesett) elsősök, a tapasztaltabb másodikosok, és a színészi tehetséggel is megáldott 3.- 4.-es tanulók tolmácsolásában.
Büszkék lehetnek a tanító nénik, hogy nebulóik pontos szövegtudással, szép kiejtéssel, élvezetes előadásmóddal hozták ki magukból a maximumot.
A zsűri nagy küzdelemben, érvek ütköztetésével, végül egyetértésben hozta meg döntését a továbbjutókról.
Iskolánkat az első helyezett hamadikos Sziládics Levente és a negyedikes Cseri Zsófia képviseli majd a döntőben.
Második lett ebben a kategóriában Barabás Fanni (3.o.), a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Kanczler Julianna(4.o.)és Kárpáti Orsolya (4.o.) állhatott.
A kicsiknél Gáncs Flóra(2.o.) lett az első, a második helyezést Marton Barnabás érte el(1.o.), őt ketten követték a harmadik helyen holtversenyben: Lengyel Dorottya (2.o.) és Bede Melinda (1.o.)
A eredményhirdetésen Kovácsné Mészáros Éva tanár néni mondott megszívlelendő és kedves szavakat a résztvevőknek, Veress József igazgatóhelyettes bácsi pedig emléklappal, oklevéllel, könyvvel és csokival fejezte ki elismerését.
Felkészültség, bátorság és élményszerűség jellemezte a délutánt, köszönet ezért a szervező Halmayné Badacsonyi Márta néninek, a felkészítőknek és a gyerekeknek.
GRATULÁLUNK MINDENKINEK!
Tóth Emese tanár néni

Nincsenek megjegyzések: